Rijkhoff Autolaadkranen B.V.

Nieuws

 1997 – 2022   25 jaar Palfinger dealer

In de jaren 70 is Rijkhoff Autolaadkranen B.V. begonnen met autolaadkranen.
Met Pesci en Kennis autolaadkranen en LeeBur/VDL containersystemen zijn wij een begrip geworden op het gebied van autolaadkranen en containersystemen.

In 1997 zijn wij gevraagd door Apal, het huidige Palfinger Nederland, om het dealerschap aan te gaan en Palfinger beter op de markt te zetten. Met het aangaan van dit dealerschap kwamen wij terecht bij een vooruitstrevend merk dat paste bij de filosofie van de firma Rijkhoff.

Palfinger vertegenwoordigd een breed scala autolaadkranen van 0.8 tot 200 ton meter en een divers aanbod van containersystemen.
Met PN-kippers in het assortiment van Palfinger Nederland kunnen wij samen met Palfinger voor u ieder gewenst voortuig samenstellen.

Wij zijn trots op dit 25-jarig jubileum en zien met vertrouwen nog een langdurige samenwerking met Palfinger tegemoet!

 

Oktober 2020

Sinds kort is Rijkhoff Autolaadkranen B.V. steunpunt geworden van De Kruif Machines. Zij zijn al meer dan 20 jaar een begrip op het gebied van o.a. meeneemheftrucks. Dit is een mooie aanvulling op ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor verkoop, service en keuring voor Palfinger, Moffet (Kooiaap) en Terberg meeneemheftrucks. Tevens beschikken we over een leen/huur heftruck.